Vuoden 2015 kevään korealainen muotiasun inspiraatio

January 5, 2023 0 Comments

2015 kevään korealainen muotiasun AZ Alkmaar Paita inspiraatio – Etelä -Korea on ollut muodin ja viehätysvoiman trendsetter jo jonkin aikaa. Laukut, kengät, huulipuna Cerezo Osaka Paita – kaikki myydään, jos se esiintyy suositussa draamassa tai KPOP -musiikkivideossa. Kuten aina, trendit ottavat kaiken haltuunsa, joten etsi nämä vaatteet jokaiselta sivustolta.

2015 kevään korealainen muotiasun inspiraatio
Kevään 2015 muoti vie Etelä -Korean myrskyn kautta ja kaikki trendikkäimmät eteläkorealaiset naiset yrittävät näitä ulkonäköjä. Nämä ovat tärkeimpiä monia trendikkäitä asuja keväällä 2015 Etelä -Koreasta.

Käyttää ahdistuneita farkkuja

Slash Neck Batwing -paita

Vaikuttaa siltä, ​​että muotista ovat vihaiset pukeutuvat aina hieman vuodenajalta. Tämä saattaa johtua siitä, että he valmistautuvat ja omaksuvat muodin aikaisemmin kuin kaikki muut, joissain tapauksissa jopa kausi! Vaikka sää on edelleen kylmä ja tuuli puhaltaa edelleen, muotin ystävät ovat kiireisiä valmistautumassa keväälle.

Joten tässä on summa kevään trendistä eri S/S -muotinäytöksistä äskettäin: 1.Pastel -värit, 2. hippi, 3. Gingham 4. mukava kengät.

Katso myös

Kevään muoti
Ihmiset liittyvät Fuksia -trendiin tänä keväänä; Nämä ovat joitain asuideoita

Jonney Eunin ampuma Ecuadorin Jalkapallomaajoukkue Paita kadun Irene Kim

Löysä rento villapaita

. ″]

Tallentaa

Leave a Reply

Your email address will not be published.