Ketjun kaulakorun trendit muotilausekkeelle 2022

January 5, 2023 0 Comments

LissyRoddyy

Olemme täysin pakkomielle koruista välttämättömänä muotilausunnalla, eikä mikään täysin kiinnittänyt huomiota kuin Big Chain -kaulakorut viime vuosina tähän asti. Ja koska trendi on suuren paluun korujen trendissä, ketjun kultakaulakorut ovat loistava lisä mihin tahansa ilmeeseen.

Helloce 16 mm Iced G-Link Kuuban ketju kullassa

Kuuban linkkiketjun kaulakorut, jotka voivat lisätä ripauksen tyylikkäitä tyyliä mihin tahansa asuihin. Joko olet kerrostetun tyylin tai kauluksen siluetin fani ja luota meihin tämä kappale saa sinut seisomaan vielä enemmän. Tämä on hienoa päivittää minimaalinen asu t-paita tai puku kaulusluiden ja kaulakorujen esittelyyn. Tyylikkäät korut auttavat sinua luomaan lumoavan ilmeen lisäämällä halutun tyylikkään ja ylellisyyden sävyn.

Isabelselles

Nyt meillä on silmät suosikki-arkaluontoiseen brändiin Helloce, joka tarjoaa kokoelman joukon koruja, kuten ketjun kaulakoruja, vastaavia rannekoruja ja hiphop-riipuksia, jotka ovat saatavana Meksikon Jalkapallomaajoukkue Paita jopa 18K kultapintaisena koko kestävällä pohjalla 316L: n ruostumattomassa teräs tai messinki.

Heidän kokoelmansa on hiukan rohkea hip hop-inspiroimilla korutyylillä, joten tämä ketju näyttää seisovan yksinään tai kerrostettu muiden kanssa. Litteiden linkkien ansiosta ne eivät tunne liian tilaa vieviä, mikä tekee niistä ihanteellisia päivittäiseen kulumiseen. Tämä tuotemerkki on oikeastaan miesten muodin keskuksen, mutta kokoelmaa voi käyttää sekä miehiä että naisia. Helloce herätti meidät, että kokoelma on unisex, vaikka voit varmasti käyttää yhtä heistä ja näyttää uskomattomalta sukupuolesta riippumatta.

Helloce 8 mm: n mikropäällystetty kuubalainen ketju kullassa

Helloce -naisten 8 mm ruostumattomasta teräksestä valmistettu kuubalainen ketju kullassa

Korut ovat olennainen osa hienostunutta persoonallisuutta, ja parhaiden kappaleiden valitseminen voi tehdä tai rikkoa ilmeen. Siksi olemme niin innoissamme brändin uudesta korussarjojen kokoelmasta, jossa on kehitetty niittejä luokan ja ylellisyyden kanssa maailmalle.

Helloce 13 mm: n jäinen kuubalainen + 5 mm tennisketju, joka on asetettu kultaan

Puhutaan nyt tämän kokoelman hinnoista, jotka ovat tämän kokoelman kustannustehokkaita hintoja.

”Oikeastaan olemme valmiita koruasiakkaiden hyödyntämiseen kohtuuttomilla hinnoilla. Yhtiö veloittaa satoja tavaroista, joita myymme puoliksi. Silloin löysimme markkinoiden aukon – kaupunki-/hiphop -koru -tuotemerkki, joka myy fantastisia laadukkaita tuotteita parhaaseen hintaan. ”
-Helloce-

Helloce 8 ″ ruostumattomasta teräksestä valmistettu Kuuban rannekoru ja 10 mm Kuuban renkaat asetetaan kultaan

Jos etsit klassista minimalistista ilmettä kauneuden kosketuksella. Voit valita yhden suosikkisi tällä hämmästyttävällä ketjukaulaketjukokoelmalla ja muilla korukokoelmilla, jotka vastaavat mitä käytät.

Heice naisten 3 mm: n kuubalainen ketju kullassa

Heice naisten kultakolikko monikerroksinen kaulakoru

Heice Iced Bad Bunny -riipus

Helloce -naisten 10 mm klusteroitu tennisketju kultaa

Katso myös

Kauppa ja tyyli, kevään muoti
Mekkojen insho käyttää kevään hääkutsua

Helloce 3 mm tennis kaulakoru valkokulta naisille

Helloce Zircone Chaîne à Maillons Cubaine Bicolore Rose et Blanche de 8 mm Pour Femmes

Helloce Club Tijuana Paita ICED CROWN ALKUPERÄIKIRJA KULTAA

Helloce naisten jäätä seksikäs vaaleanpunainen huulipipuri

Heice naisten valikoitu kolminkertainen Crystal Palace FC Paita kerros kaulakoru

Helloce naisten 8 mm: n jäätyinen kuubalainen ketju kullassa

Leave a Reply

Your email address will not be published.