2016 Celebrity Hair Colors We HUSTOME UUSI UUDELLE

February 6, 2023 0 Comments

valmiina uuteen ilmeeseen? Kokeile yhtä näistä tuoreista hiusväreistä kuuluisuudet ja hiusasiantuntijat ovat nyt rakastavia ihanteellisia. Nyt emme aio katsoa Bollywood Divasia tällä kertaa, koska rehellisesti sanottuna suklaan ja punaisten ja ruskeiden lisäksi niissä nähtyjä kuuluisuuksien hiusvärejä on vähän ja kaukana toisistaan.
Tyylikäs julkkis hiusväriideoita, joita voimme jäljitellä
Katsotaanpa Hollywoodin maailmasta peräisin olevia kuuluisuuksien hiusvärejä, koska juuri siellä on paljon muotisuuntauksia, jotka alkavat ja virtaavat munankuoremme täällä. Katso!

[Lue myös: teini -ikäisten pastellihiusvärit]
1. ‘kilpikonnanhaja’
Julkkishiusteknikko Kristin Ess tuli tällä kertaa epätavallisella hiusväriidealla- asiakkaalle Ashley Tisdalen kilpikonnanshellillä. Konsepti tässä on hunajaääni, jonka Ombre kohtaa hiusten ilmeen, joka on sekoitus Auburnia ja ruskeaa- melko erityinen eikä koskaan yrittänyt ennen. Ja arvaa mitä, lukion musiikillinen lass, rokkasi sitä!

2. Voillinen
Kun beige on urheilun hiusväriideoita, et voi olla omituinen, ja siinä on ripaus voita, kuten Hollywood -tyttö Gwyneth Paltrowissa. Väri on yhtä suuri ja lämmin blondien kosketuksissa, koska puhtaat blondit ovat niin viime vuosisataa ja passé.
[SC: Mediad]

Lähde: HuffPost.com3. Hämärä pimeys
Nyt sinun on muistettava, että hämärä on, ja myös pastellisävyillä. Jos luulit, että vain sateenkaaren hiukset voivat olla tyylikäs pastelli, jota hölynpölyt tarvitsevat, olit väärässä. Julkkishiusteknikko Nick Arrojo sukeltaa sävyjen murheimpiin uusilla hiuksillaan pastellin murhaan. Ohita kirkkaat sävyt jotain grunge, mutainen ja vaimennettu, tuhkan ruskeana kuin pohja ja pehmeä pastelli päällä!

4. Ronze ei pronssi
Ennen kuin menet “whattttttttttttttttttttttTT”, tässä on asia. Ronze on uusi pronssi, jossa on muoti hiusvärit, ja julkkikset, kuten Rihanna, urheilevat heitä kuin huomenna ei ole. Hiuksesi olisivat sekoitus pronssiruskeaa ulkonäköä kuparin punaisella, ja ne toimivat hyvin myös intialaisten ihonvärien ja sävyjen suhteen.

7. Klassinen ulottuvuus
Mitat ovat paljon tervetulleita käytettäväksi ja niiden vuodelle, ja tällä kertaa emme katsoisi kaksisävyisiä PSV Eindhoven Paita värejä ja upotettuja värjättyjä sävyjä. Klassinen ulottuvuuden hiusten väritys idea on saumaton ja siinä ei ole vakavia ombre -virtauksia tai raitoja, eikä myöskään kovin globaali. Paljon sävyjen tasapaino yhdistettyksi yhdeksi, jolla on samanvärinen perhe pelissä, on se, mikä auttaa hiuksia kasvamaan helpoksi ja mukavaksi.

Näiden lisäksi niin paljon enemmän kuuluisuuksien hiusväriideoita on Gamba Osaka Paita viisasta tarkistaa salonkalaistasi tietääksesi, Racing Club de Avellaneda Paita mitkä trendit sopisivat myös kasvoillesi ja persoonallisuudellesi pitäen mielessä johtamasi elämäntavan. Rekisteröityä paljon suositumpia julkkistrendejä ja suosituilla kuuluisuuksien hiusvärillä ja jäljittele niitä festivaalikaudella. Et koskaan tiedä kuka rakastuu tyyliisi!
Kuvien lähde: pinterest.com

Leave a Reply

Your email address will not be published.