18 hihaton puseron mallit

February 13, 2023 0 Comments

kesät ovat epätäydellisiä ilman seksikkäitä hihnoja, tyylikkäitä caprisia tai palazzo -housuja. Mutta se ei ole aina lupaus, että varastat parrasvaloa käyttämällä mikro -mini, rakohameet ja kaikki länsimaiset.

Muista Sushmita Sen, joka on pukeutunut sifonki -saree ja hihaton pusero, joka on puhalluselokuva Main Hoon na tai asiasta Deepika Padukone, joka heilahti badtamez diliin Yeh Jawaani Hai Vissel Kobe Paita Deewanissa. He rokkasivat ja siten, että oli vaikea lopettaa pillien puhaltamista joka kerta, kun he tulivat näytölle. Heidän seksikkäitä hahmonsa näyttivät entistä enemmän kehon imartelevia ja pillipuhalluksia hihaton puseroillaan.

Hihaton puserot ovat erittäin hienostuneita vaatteita, vaikkakin se näyttää hiukan rentoilta verrattuna täyteen hihan puseroon tai kolmen neljäsosaan pitkään käsivarsihihan puseroon. Meksikon Jalkapallomaajoukkue Paita Voit tehdä hihaton puserot näyttämään kuumalta ja tapahtuvan saree- tai Lehnga -tyypistä riippuen ja valitsemasi hihaton puseron malleja. Tällaiset puserot ovat yhden lapaluerojen, spagettihihnapuserojen, riimanpuserojen, putken yläosan muodossa kuin saree -pusero ja monet muut.
Ja ei, hihaton pusero ei ole vain varattu muotiiltoille. Niitä voidaan käyttää hyvin toimimaan suunnittelun laadusta, leikkauksista ja viimeistelyistä riippuen.

[Lue myös: Yli 50 -vuotiaille naisille
Joten rouva Fashionista, aika saada cocktail -sareesit pois muuman vaatekaapista, koska näytämme nyt trendikkäimmän kokoelman viimeisimpiä hihaton puseron malleja, joita ovat käyttäneet suosittuja kuuluisuuksia, näyttelijöitä ja malleja.

Hihaton puseron mallit sareesille
1. Shilpa Shetty hihaton pusero
Tämä Shilpa Shettyn käyttämä hihaton saree -pusero on melko tainnutus. Siinä on hihaton choli -leikkaus, jossa olkahihna hyväilee hartiat pehmeästi ja varovasti kaarilla, mikä tekee siitä vielä kauniimman. Samaa hihaton pusero -mallia voidaan käyttää vastakkaisilla hihnoilla.

2. Bipasha Basu
Regale tässä leikattuun työhön hihaton puserokuvio, jota seksikäs bips käyttää. Se näyttää parhaalta, kun se on ryhmittymässä voimakkaasti brodeerattuun materiaaliin.

4. Sonam Kapoor
Tapahtumat ja cannes -materiaali se on. Ja emme viittaa vain Sonam Kapooriin, vaan hänen viimeisimpiin hihattomiin puseroihin hänen kuluttamansa riipuskaulan muodossa, jolla on pyöreät koristeet. Todella Head Turner se on.

5. Priyanka Chopra
Desi -tyttöjen piggy -chops näyttää upealta diivalta, jolla on tämä yksinkertainen tavallinen vihreä Georgette Saree. Kuinka silmänräpäys hän näyttää kävellessään Rampilla Intian juhlitulle muotisuunnittelijalle Manish Malhotralle.

[SC: Mediad]
6. Katrina Kaif
Tässä on Barbie -nukke Kat, joka on pukeutunut kuninkaalliseen vaaleanpunaiseen saree -hihaton pusero.
Lähde: Blogspot.com7. Rani Mukherjee
Kukkassa kultaisessa sareessa ja hihaton puserossa Kuch Kuch Hoa Hai -superstar näyttää niin häikäisevältä kuin Bollywood -palkinnoissa.
Lähde: DivaLikes.com8. Kareena Kapoor
Catch Bebo näyttää kuumalta ja seksikästä kuin koskaan suunnittelija Saree ja Hihaton pusero syyskuussa 2013 FilmFare Magazine -lehden julkaisussa. Ei vain hänellä, mutta hänen puserossaan on roikkaus, satuja on tehty.
[LUE LUE: Koristeltu puseron mallit]

9. Deepika Padukone
Deepika Padukone on yksi suosikki tyylikuvakkeistamme. Olemme nähneet hänen lahjoittavan perinteiset 9 metriä viptoisia kertoja erilaisilla puserokuvioilla. 59. idean Filmfare Awards -palkinnolle SE näytti upealta Lehenga -sareessa, jonka hän yhdisti hihaton puseron kanssa.

10. Madhuri Dixit nene
Dhak Dhak -tyttö oli herkku katsella todellisuusohjelmassa Jhalak Dikhla Jaa, jossa hän käytti yhtä kiitettävää asua toisensa jälkeen. Hänen vaatekaapinsa koostui myös upeista sareista, joita hän käytti tyylikkäillä hihaton puseroilla.

Eivätkö Bollywood -kauneutemme näytä yksinkertaisesti upeilta hihattomissa puseroissaan? Vieritä alas saadaksesi välähdyksen joihinkin uusimpiin hihattomiin puseron malleihin, joista voit saada inspiraatiota.
11. Kultainen hihaton pusero
Saree -vaatekaappi on epätäydellinen ilman kultaista hihatonta saree -puseroa. Voit kokeilla erilaisia hihatonta puserokuvioita Goldenissa, koska se menee hyvin suurimman osan sareesistasi.

12. Valkoinen hihaton pusero
Katso tätä upeaa ja koskematonta valkoista hihatonta puseroa. Costa Rican Jalkapallomaajoukkue Paita Hihojen pitsi lisää ripauksen, jos eleganssi ja parantaa puseron ulkoasua. Käytä sen kanssa kontrastista värisareeta.

13. Musta hihaton pusero
Löydät useita hienoja malleja ja malleja mustalle hihaton pusero. Löydät inspiraatiota alla olevista mustasta hihaton pusero -malleista.

14. Kukkahihaton pusero
Näyttää siltä, että kukkasuuntaus on täällä jäädäkseen, joten on aika saada itsellesi melko kukkainen hihaton pusero. Olemme nähneet paljon julkkiksia, kuten Deepika Padukone, Madhuri Dixit, Trisha jne., Flauning sen tyylikkäästi. Sinun on aika tehdä sama!

15. Korkea kaula -hihaton pusero
Haluatko ripauksen rojaltia, kun käytät yksinkertaista sareeta? Yhdistä se vain korkealla kaulassa hihaton pusero. Voit edelleen parantaa ulkoasua valitsemalla puseron ainutlaatuisen takamuunnittelun.

16. Silkkisaree -puserot
Käytä raskaita silkki -sareesia simpullanull

Leave a Reply

Your email address will not be published.