27 Malunggayn (rumpu) erinomaiset edut terveydelle, hiuksille ja sen sivuvaikutuksille

December 20, 2022 0 Comments

Etsitkö ratkaisua terveyden ja hiusten laadun parantamiseksi? Jos näin on, sinun on kokeiltava Malunggay. Tämä kasvi tunnetaan myös nimellä ‘elämän puu’ tai ‘ihmepuu’, ja se toimii erinomaisena lääkkeenä useiden sairauksien parantamisessa ja hiusten kasvun lisäämisessä. Usko tai älä, se on rikastettu 90 ravintoaineella ja 46 antioksidanttityypillä!
Mikä on Malunggay?
Malunggay on trooppinen puu, jolla on erilaisia paranemista ja lääkinnällisiä ominaisuuksia. Malunggay tunnetaan myös nimellä rumpu- tai piparjuuri. Tämä puu on kotoisin Japanin Jalkapallomaajoukkue Paita Etelä -Himalajasta Luoteis -Intiassa ja sitä viljellään suurelta osin trooppisilla ja subtrooppisilla alueilla. Sen kasvit ovat todella terveyttä parantavia. Malunggay on rikastettu useilla lisäravinteilla:

22% C -vitamiini

41% kalium

61% magnesium

71% rautaa

125% kalsium

272% A -vitamiini

Malunggay -siemeniä ja juuria käytetään yleisesti öljyn uuttoon ja sen kukkia voidaan keittää ja syödä. Muuten kuin sen öljyä, lehtiä, mehua, kuorta ja kukkia käytetään useiden maiden useiden perinteisten lääkkeiden Englannin Jalkapallomaajoukkue Paita valmistukseen.
Malunggayn ravintoarvot:
Malunggay -lehdet ovat korkea ravitsemusarvo. Ja yleisen hyvän terveyden ylläpitämiseksi vaaditaan ravinteiden optimaalinen ravintoaineiden toimitus. Malunggay on rikastettu 6780 mg: lla A -vitamiinia, 220 mg C -vitamiinia, 440 mg kalsiumia, 259 mg kaliumia ja 6,7 mg proteiinia.
Malunggay -lehdet on täynnä rikkaita ravintoaineita. Se sisältää noin seitsemän kertaa enemmän kaliumia verrattuna maitoon sisältyviin banaaneihin ja proteiineihin. Tällä ihmepuulla on useita etuja hiuksille ja terveydelle.

Tässä on luettelo Malunggay -eduista hiuksille ja terveydelle:
Muutama lukemattomista eduista on seuraavat.
1. Boosts immuunijärjestelmää
Malunggay -lehdet voivat auttaa lisäämään immuunijärjestelmää kymmenen kertaa paremmin verrattuna kaupallisesti saataviin vitamiineihin ja lisäravinteisiin.

Kuinka käyttää:
Keittäminen ja kuluttavat Malunggay -lehdet voivat Montpellier HSC Paita auttaa toipua useista sairauksista.

Huomaa: Malunggay -lehden kulutus päivittäin voi auttaa parantamaan kehon luonnollista puolustusmekanismia ja on hyvä immuunijärjestelmä. Se on hyvä lääke aids -potilaille.
2. päänahan ongelmat
Kalsiumin, raudan, kaliumin, magnesiumin, magnesiumin ja kuparin esiintyminen ovat todella hyödyllisiä hiusten päänahan ongelmien hoidossa.

3. Maidontuotanto hoitotyön äideillä
Malunggay on erittäin edullinen imettäville äideille. Sen päivittäin kuluttaminen voi kasvaa valtavasti rintamaitojen tuotantoa.
Kuinka käyttää:
Hoitotyidien on suositeltavaa kuluttaa keitettyjä Malunggay -lehtiä maidontuotannon edistämiseksi vauvoilleen.
Huomaa: Lisäksi lasillisen Malunggay -mehua päivittäin voi myös lisätä rintamaitoa.
4. Astma
Malunggay sisältää C -vitamiinia, joka voi auttaa vahvistamaan immuunijärjestelmää ja hoitamaan sairauksia, kuten astmaa.
Kuinka käyttää:
Malunggayn kuluttaminen hunajalla ja calamsilla voi auttaa astman hoidossa. Sen siemenet ja mehut voidaan myös sekoittaa maidon kanssa astman olosuhteiden parantamiseksi. Tai hengitä kuuman veden höyryä, jossa Malunggay on keitetty keuhkoongelman puhdistamiseksi.
HUOMAUTUS: Voit myös jyrkät nuoret Malunggay -lehdet kupillisessa kuumaa vettä ja juoda sen seosta astman hoitamiseksi.
5. Ihon nuorentaminen
Malunggay -siemenkomponentteja löytyy suosituimmasta kosmetiikasta sen terapeuttisten ihonhoito -etujen vuoksi. Se voi auttaa poistamaan epäpuhtauksia, vieroittamaan ja nuorentumaan ihon.
Kuinka käyttää:
Jauhaa Malunggay -lehtien lehtiä ja tee siitä tahna. Vaalata tämä seos kasvoihin päivittäin paljastaaksesi hehkuva iho.
HUOMAUTUS: Voit myös kuluttaa tuoreita nuoria Malunggay -lehtiä, kun sinulla on ärtynyt iho.

6. Hypertensio
Malunggay -lehtiä on käytetty yleisesti potilaiden korkean verenpaineen hallintaan. Jos et pidä siitä, kuinka Malunggay -lehdet maistuvat, voit käyttää sitä myös jauhemuodossa.
Kuinka käyttää:
Malunggay-jauheen valmistamiseksi voit kuivata sen lehdet auringossa 2-3 päivän ajan. Jauhaa kuivattuja lehtiä hienon jauheen muodostamiseksi. Voit sekoittaa tämän jauheen lasilliseen vettä ja juoda liuosta päivittäin.
Huomaa: Voit myös tarttua Malunggay -baariin kerran päivässä.
7. Relaksantti
Malunggay voi auttaa alentamaan verensokeritasomme, rauhoittamaan ruuansulatusjärjestelmää, vaikuttamaan hermostoon ja toimimaan siten lihasrelaksanttina.
Kuinka käyttää:
Sen siemenet voidaan kuluttaa paahdettujen pähkinöiden tai herneiden tavoin ja myös jauhettavaksi. Voit myös käyttää sen siemeniä valmistellessasi.
Huomaa: Malunggay on usein käytetty rentouttajana myös epilepsiapotilaille.
8. Anthelmintic
Malunggay -lehdet sisältävät välttämättömiä ravintoaineita, jotka tunnetaan nimellä antHelmintic, joka estää kehon loisten tai suoliston matoja.
Kuinka käyttää:
Sekoita 5-10 grammaa jauhettua Malunggay-lehtiä, yksi tl hunajaa lasillisessa lämpimää vettä. Juo tämä seos kahdesti päivässä parhaiden tulosten saavuttamiseksi.
Huomaa: Voit myös kuluttaa tämän juoman kookosmehulla vaihtoehtoisina päivinä.
[SC: Mediad]
9. Diabetes
Malunggay -lehdet ovat erittäin suositeltavia diabeetikoille. Infusoidun teen ottaminen voi auttaanullnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.