20 tyylikäs 1930-luvun cocktailmekko jäljitellä ja käytettäväksi jouluna 2021

January 2, 2023 0 Comments

joulu koputtaa käytännössä ja tänä vuonna aiomme mennä kaiken vanhan maailman glam-näennäishäiriöön, tuomalla takaisin tyylikkään 1930-luvun tyylikkäät 1930-luvun. Onko se meikki? Onko se teemat puolueet? Tai cocktail -mekot, mikä sanoo kaiken? Entä viimeinen, jolla on paljon merkitystä, kun tarkastellaan muita tapoja tehdä 1930 -luvun meikki!
.

Lähde: FashionGonerogue.com, jonka määriteltiin 1930 -luvun vintage -tyyliset cocktail -mekot?
Ennen kuin menemme vielä enemmän näyttämään sinulle Atletico Mineiro Paita paljon enemmän vintage -tyylisiä cocktail -mekkoja, ymmärtää vähän historiaa ja 1930 -luvun muodin oppiminen olisi sopiva asia. Tämä tekee sinulle yksinkertaisemman päästä 1930 -luvun muodin emotionaaliseen osaan, aikakauteen, jolloin masennus muutti muodin maailmaa ja hyvää!
Lähde: BluvelvetVintage.comjean Harlow (Hollywood Diva 1930 -luvulla) oli muotikuvake vintage -vaatteessa! Se mitä näimme 1920 -luvulla, olivat kulma- ja erittäin suorat siluettit ja leikkaukset, jotka korostivat upean naisen käyrät. 1930-luvun saaga oli naisvartalon juhla, hänen aistillisuutensa, hänen naiselliset tapansa ja romanisoimalla ajatus olla nainen, joka yleisesti ottaen myös kaareva luonnollinen vyötärö.
Lähde: SAVVYSELLER.KOWITH 1930 -luvun cocktailjuhlekkeet, huomaavat, että helmlinit olivat enimmäkseen säärissä tai nilkassa, ja korkeampi kosketus annettiin 1940 -luvun saapuessa.

[LUE LUE: paljetti mekot]
Lähde: Glamourdaze.comrayon eikä silkkiä käytettiin enimmäkseen, kun loistava masennus tapahtui, ja 1930 -luvulla tunnetaan myös Hollywoodin kulta -aika ja myös Big Bang -kausi.

Lähde: Amazonaws.comit oli aika, jolloin pytit ja julkkikset sekä flaunted lumoavat Aston Villa FC Paita cocktailjuhlekkeet ideoita ylenpalttisesti; Hopea -metallisiin sävyihin, aitoja vanhoja ja paljon muuta.
[Lue myös: Joulujuhlakko]

Lähde: Tumblr.combin tuli Madame Vionnet
Madame Vionnet oli 1930 -luvulla valmistettujen kuvion imartelevien cocktailmekkojen edelläkävijä. Ulkonäkö oli ladylike ja virtaus, joka oli valmistettu Rayonista ja silkistä.
Lähde: CatwalkYourself.com oli myös puuvillasta ja kevyestä kylvistä valmistettuja kylpytakit, ja kyllä, tietysti naispuoliset kukka -kosketukset tai lihavoidut geometriset tulosteet tekivät merkinnän myös VfL Wolfsburg Paita 1930 -luvulla.

Lähde: Vintagedancer.Communost -kylpytakit olivat pörröisiä hihoja, ohuita vyöjä ja peplum -topit
Lähde: Pinterest.com, joka on tullut 1930-luvun loppuun saakka, voidaan huomata cocktailjuhlat-ideoita paljon enemmän V-kauloilla (tuolloin melko rohkea), hienoja lonkkinja ja myös soihdukerroksia.
Lähde: Blogspot.comMien pariksi näiden kauniiden mekkojen pariksi?
Cocktail -mekot on parhaiten pariksi hattujen kanssa, jotka on koristeltu jousilla tai kukilla. Lisäksi ulkoasu voidaan saavuttaa koristeltuilla kehoilla tai monimutkaisesti kehittyneillä vyötärölinjoilla. Käytä aina hattua, jolla on kulma, ja siinä pitäisi olla baretteja tai leveitä reunoja.
Lähde: Ainutlaatuinen-vintage.com, kun se koskee kenkiä, joissa on vintage-tyyliset cocktail-mekot, Kuuban korkokengät toimivat parhaiten, mutta voit käyttää myös T-hihnoja ja myös Mary Janesia! Iltakulutusta varten metallisissa sävyissä olevien jalkojen pitsi-up-strappy-numerot ovat haute! Mutta mikään ei lyö jalkojen piippausta!
[Lue myös: viktoriaaniset vintage -kylpytakit, joita rakastamme]
Lähde: Ladysquare.com ja meikki
Kuumat punaiset huulet, 1920-luvun läppä tyttöjen hiukset 1930-luvulle ja ei liian kiiltävä meikki silmille, mutta tummat Kohl-kehystetyt ripset olivat silloin normi. Jätämme loput sinulle lisätäksesi uusia kosketuksia, kun nukkeutuu tyylikkäästi 1930 -luvun cocktail -juhlapukuihin.
Lähde: Etsysstatic.com on hauskaa!

Leave a Reply

Your email address will not be published.