Edullinen päivittäinen huulipunamerkit korkeakouluvieroille

January 19, 2023 0 Comments

Joku todella sanoi: “Tytöillä ei voi koskaan olla riittävästi huulipunaa”. Entä jos olet meikkiä rakastava korkeakoulupoikas, jonka budjettisuunnitelma on aina imee? Ei, et vaadi hautaa kaltaisi upeita huulivärejä, koska sinulle on olemassa hyviä päivittäisiä huulipunavaihtoehtoja, jotka on hinnoiteltu Rs: n alla. 300.
Tässä on 10 edullisinta huulipunamerkkiä, jotka voivat toimia BFF: nä yliopistopäivien aikana
Joten jos sinulla on rajoitettu taskurahaa, sinulla voi silti olla melko pout, näiden alla mainittujen edullisten huulipunamerkkien kanssa.

1. Elle 18 Color Pops
Sano edullisin huulipunakokoelma yliopistovaatteisiin ja mikään ei voi voittaa Elle 18: ta kirjaimellisesti. Tämän tuotemerkin väri -pops -lajike sisältää jopa 40 herkullista sävyä, jotka ovat täydellisiä yhdistelmiä houkuttelevia värejä sekä kosteuttavia kaakaovoita. Yksinkertainen saatavuus tekee siitä myös erittäin näkyvän vaihtoehdon teini -ikäisten galien keskuudessa.
Suositut sävyt: Melko persikka, Rusty, Candy Kiss, Cinnamon Bun, Coral Romance
Hinta: Rs. 120

Lähde: Pinterest.com2. Elle 18 Color Boost
Olipa kyse huulipunasta tai huulikiiltosta, ELLE 18: n värin korotuslajikkeesta 10 hämmästyttävää sävyä voi tarjota uskomattoman väripurskeen suudelmillesi minkä tahansa tyyppisiä aikaa. Lisäksi ainutlaatuinen kaava auttaa jatkamaan huulidraamaa 6 tuntia, ei-stop! Se sisältää myös erittäin kosteuttavan kaakaovoin sisäisen Leicester City Paita ytimen, mikä tekee tuotteesta pehmeän ja kermaisen.
[Lue myös: Berry Lipstick]

Suositut sävyt: Hollywood Pink, Primrose Blush, Punainen intohimo, Hyper Orange, Miss Pink
Hinta: Rs. 150

Lähde: Pinterest.com3. Maybelline Color Sensational Wetness Extreme
Maybelline New Yorkissa on uskomaton kokoelma edullisia päivittäisiä huulipunoja intialaiselle iholle, Watford FC Paita nimeltään Color Sensational Wetness Extreme, jota tarjotaan 16 kiehtovassa sävyssä. Hanki nyt kosteita huulet sisäänrakennetulla balsamilla, riittävällä aurinkoturvalla SPF 15: llä ja hienovaraisella kermaisella tai upeaan kiiltävään pintaan koko ajan, kun leikkivät huulivärilläsi.
Suositut sävyt: koralli vaaleanpunainen, tiiliruusu, kastanja, hämärä mauve, fudge

Suositut sävyt: Red Rush, Choco Latte, Ruby Twilight, Murskattu karkki, Oranssi -kuvake
Hinta: Rs. 299
Lähde: Tippedbeauty.com5. Kasvot menevät tyylikkäät huulipunat
Kun kyse on super tyttömäisten huulipunavärien saamisesta kohtuulliseen hintaan, Go -tyylikäs lajike kasvoista Kanada on todellinen luotettava valinta. Siinä on joukko kauniisti pigmentoituja sävyjä, ja siinä on täydellinen päivittäinen huulipuna kohtuullisen ihon ja keskipitkän ihon sävyn vuoksi hämäräksi. Kokeile käsiä joitain erittäin kermaisia huulivärejä tyylikkäälle ja luonnolliselle ilmeelle.
[SC: Mediad]
Suositut sävyt: Tango, karkkien hammaslanko, hasselpähkinä, mulberry slush, flamboyant fuschia
Hinta: Rs. 249
6. US Sassuolo Paita Lakme rikastuttavat satiinihuulipunat
Lakme rikastuttavat satiinihuulivärit ovat klassisia, elinvoimaisia ja taskuystävällisiä. Et voi kuitenkaan auttaa näitä 40 viehättävää päivittäistä huulipuna sävyä niiden soveltuvuuden suhteen kaikille ihotyypeille, fantastinen värien voitto ja sileä tyylikäs pakkaus. Koska E -vitamiini sekä oliiviuutteet ovat rikkaat, niillä on myös voinen pehmeä rakenne, joka tarjoaa satiinin sileän viimeistelyn.
[Lue myös: Kalleimmat huulipunamerkit]
Suositut sävyt: P149, P154, P135, R352, M427
Hinta: Rs. 260
Lähde: WordPress.com7. kadun kuluvaa väriä rikas erittäin kostea huulipuna
Brand Street Wear on vielä yksi kuuma teini -ikäisten mieluummin, joka tarjoaa paljon vaihtoehtoja huulipunalle korkeakoulujen kävijöille huomattavasti alhaisilla hinnoilla. Ne sisältävät sheavoita ja vitamiineja, jotka pitävät huulet täysin kosteutettuna koko päivän liikkuessaan vaivattomasti. Päinvastoin, niiden helmimateriaali myötävaikuttaa luonnolliseen kiiltävään viimeistelyyn.
Suositut sävyt: Berry Berry, Peachy Sizzle, Pink Champagne, Xoxo, Mystic Mauve
Hinta: Rs. 220
Lähde: WordPress.com8. Colorbar Velvet Matta huulipunat
Nämä Colorbarin E-vitamiinirikkaat huulivärit voivat tarjota huulillesi aivan uuden ulottuvuuden samettisella sileällä rakenteella. Ne sisältävät ainutlaatuisen kaksi-yhdestä formulaation, joka pitää huulet pehmeinä ja joustavina samalla kun tarjoaa upeaa pitkäaikaisen mattapinnan. Sekä olettamus mitä? Näiden lippien kustannustunniste on yllättävän alhainen!
Suositut sävyt: kuuma kuuma, persikka -murskaus, salaa vaaleanpunainen, koukuttava magenta, ylhäällä
Hinta: Rs. 299
Lähde: Blogspot.com9. Lotus -yrtti puhtaat värit
Entä huulten hoitaminen puhtailla yrttilipuväreillä edullisella tavalla? Lotus Herbals on keksinyt ravitsevan sekoituksen Jojobasta sekä aloe Vera puhtaassa värivalikoimassaan huulipunoja, mikä on erittäin houkutteleva teini -ikäisille. Go tartu yksi, jos vaadit sileä ja rikas huuliväri, jotta voit lisätä Oomph -tekijäsi tyylikkään yliopistotytönä.
[Lue myös: Korallin huulipunan sävyt]
Suositut sävyt: Peach Crème, Coral Rose, Orchid Kiss, Pink Blush, Rosewood
Hinta: Rs. 245
Lähde: Pinterest.com10. Avon vain melko värillinen autuushuulipunat
Vaikka nämä vain Avonin edustajat tarjotaan, nämä vain melko väriset autuushuulipunat ovat SUnull

Leave a Reply

Your email address will not be published.