21 pukeutumiskonseptia siitä, kuinka pitsi shortsit

December 20, 2022 0 Comments

, kesäaikaisen lähestymistavana, sen kanssa tulee kaikenlaisten shortsien suuntaus. Miksi ne ovat niin hienoja? No, yhdessä heidän kanssaan on sekä ilmavia että söpöjä, ne voidaan helposti sovittaa kaikkiin ja kaikkeen! Emme kuitenkaan ole täällä jatkaaksemme shortseja, jokainen nainen tuntee ne. Olemme täällä mennäksesi tarkalleen kuinka käyttää pitsi -shortseja.
[Lue myös: 4 erilaista shortsia: Kumpi don milloin?]

Aivan kuten nimi viittaa, pitsihousut ovat shortseja, jotka on rakennettu pitsistä! Tämä vaatekappale kuvaa sekä erittäin naispuolista yhtyettä. Jokainen kesäisin täällä ja siellä on heidän vetoomuksensa tyyliin lahjoittamalla näihin pitsihousuihin. Sen lisäksi siksi on niin vaikeaa miettiä pitsihousuja!

Tapoja käyttää pitsihortseja
Onko sinulla vaikeuksia käyttää näitä shortseja? Tässä on joitain muotiideoita menetelmistä pitsihousujen käyttämiseksi –

1. Chambray -teepaitatyyli
Ota vain kiinni Chambray Tee -paitaan ja työnnä se kevyisiin pitsihousuihin. Jos omistat teepaitan, jossa on sitä koristeltu Urawa Red Diamonds Paita pitsi, vielä parempi! Saatat jopa sitoa teepaitasi edestä. Katso, mikä näyttää sinulle paljon paremmalta! Heitä sävyjäsi!

2. Varastosäiliön ylätyyli
Yhdistä shortsit tummanvärisen varastosäiliön yläosan kanssa sekä parin parin kanssa. Laita joitain sävyjä äärimmäisen rento ilme!
Tätä ilmettä voidaan muokata tyylikkäästi vain pariliitoksella shortsit kirkkaan pusero-tank-yläosan kanssa sekä hyvin pienten lisävarusteiden kanssa.

3. Silk -teepaitatyyli
Anna tyylikäs tunnelma pistämällä pitsi -shortseja silkkipaitan alla. Jopa kuvioitu teepaita tekee ihmeitä! Lisää joitain kiehtovia lisävarusteita, kuten Everton FC Paita riipus ja rannekoru. Koko ulkoasu, joka on asetettu korkokengille.

5. Tee -paidat tyyli
Käytä uskomattoman rento vaatekappaletta vain pitsi-shortseja viileän tai loistavan t-paidan alla. Vyö asuun ylös. Hanki hattu ja hyppää joihinkin asuntoihin tai korkoihin. Olet valmis menemään!

6. Pööi -tyyli
Aseta uudet kuviot käyttämällä kevyttä puseroa pitsisi shortsisi kanssa. Erityinen sekä houkutteleva sekoitus. liu’uta korkoihin. Tämä on paras kevään ja syksyn vuodenaikojen liitos.
[Lue myös: tyylikkäitä ideoita siitä, mitä käyttää kukka -shortseilla]

7. Painike-alas-teepaitatyyli
Luo hienostunut yhtye sovittamalla pitsi-shortsit nappipaitaan. Laita korkokengät sitoaksesi puku. Ehkä jopa jätä teepaita puoliksi kiinnitettynä ja puolet eri käytöksestä.

8. Sato -Top -tyyli
Onko sinulla hieno sato? Käytä sitä vain pitsi -shortsisi kanssa. Enrobe Pitkä neuletakki, jos haluat, puhdistaa ulkonäön. Korkokengät tai asunnot, joko korreloi tämän asun kanssa.

9. Nahkatakkityyli
Yhdistä nahkatakki pari pitsihousuja käyttämällä takin alla olevaa yläosaa. Se näyttää uskomattoman tyylikkäältä ja tarjoaa määrittelevän vahvan ilmeen. Lisää lausunto riipus vaatteiden toimittamiseksi.

10. Kimono -tyyli
Onko sinulla siro kukka kimono? Käytä sitä pitsi -shortsisi kanssa vastaavalla yläosalla alla. Älä muista käyttää sävyjäsi.

11. Off-olkapäätyyli
Käytä vain pitsi -shortseja, joissa on kantokanta. Painetut kappaleet toimivat yhtä loistavasti. liu’uta korkoihin tai asuntoihin; Kumpi sopii sinulle!

12. Takkityyli
Yhdistä kirkas takki sekä huippu yhdessä pitsihousujen kanssa. Voit muuttaa tyyliä käyttämällä raidallista yläosaa takin alla. Offhand, mutta edistynyt puku!

13. Yhtenäinen värityyli
Omistavat pusero, teepaita tai täsmälleen saman sävyn yläosan kuin pitsihousut? No, käytä niitä yhdessä kiillotetulle ja arvokkaalle yhdistelmälle.
[Lue myös: shortsit korkokengillä: Fun tai Fiasco?]

14. Pitsi -farkkuhousut -tyyli
Haluatko integroida kaltaisi farkut ja pitsi? Sitten Puolan Jalkapallomaajoukkue Paita suosittelemme, että noutat pari farkkuhousuja, joissa on pitsikuvio, ja käytät sitä houkuttelevalla varastosäiliöllä. Olisi fantastista, jos saatat sovittaa yläosan väriä pitsin väriin.

15. Korkea vyötäröinen pitsi -shortsin tyyli
Anna pitsihousujen pukeutumista kiertämällä korkeaa vyötäröä shortseja rento kukkapaita. Tämä olisi paras katsaus lauantai -iltajuhlasi.

16. Virkkata pitsi shortsittyyli
Virkkauksesta valmistetut tyttöjen pitsihousut ovat nyt asia, samoin kuin mukavin vaatteet, joita käytetään rannalle. Yhdistä se virkkausbikinien yläosaan ja olet valmis olemaan rantatyttö.

17. Korallin pitsihousut -tyyli
Anna välttämättömälle mustalle ja valkoiselle pitsi -shortseille tauko ja nouta upea korallia pitsi -shortsit. Voit käyttää off-valkoista silkkipaitaa sen valitsemiseksi. Rullaa nämä hihat ylös ja lisää joitain paksuja rannekoruja ulkonäön kokonaisuuteen.

18. Pitsi mustat shortsit -tyyli
Mustat shortsit pitsillä on yksi seksikkäimmistä ja tarve olla pala jokaisessanull

Leave a Reply

Your email address will not be published.